Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. října 2020 20:11
Čas čtení 1:35
Dominik Vetrák

Tvůrce původní Mafie Daniel Vávra kritizuje remake. Co mu vadí, jak plánoval ukončit Mafii 2 a jaký scénář měl pro Mafii 3?

TECH
Uložit Uložené

Daniel Vávra se rozpovídal o remaku Mafie i své práci na trilogii.

Daniel Vávra se nedávno zúčastnil charitativního streamu se známým českým streamerem Agraelem a objevil se i v relaci U kulatého stolu. Z obou rozhovorů a streamů jsme se dozvěděli řadu zajímavých informací.

Vávra potvrdil, že scénář pro Mafii 2 byl po jeho odchodu z 2K Games změněn. Sám Vávra tvrdí, že jeho odchod byl náhlý, ale bylo za ním několik faktorů, které mu dále nedovolily ve studiu pracovat. Tvůrce původní Mafie nešel do hloubky, ale prozradil, že Vita a Joea neměl Henry vůbec zradit.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08

Měl je zradit Falcone, který tak doufal, že se navzájem vyvraždí. Také měl být jiný konec. Původně měly být hned čtyři v závislosti na tom, jak jsi hru hrál, ale i to se nakonec změnilo. Dvojka měla přitom vyjít 2 roky po jedničce na PC. 2K Games však chtělo hru na konzole, což její vývoj značně prodloužilo.

Domů
Sdílet
Diskuse