Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. října 2020 18:45
Čas čtení 0:50
Viktor Kniš

Justin Bieber si vyfotil Crocsy v bazénu. Hodnota akcií výrobce obuvi vzápětí výrazně narostla

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

Známý zpěvák si vyfotil Crocsy v bazénu a síla jeho Instagramu se o pár hodin projevila na akciových trzích. Již brzy bychom se měli dočkat exkluzivní spolupráce mezi hudebníkem a značkou.

Obuv značky Crocs sice dokáže polarizovat, ale už i díky známým osobnostem jako Ariana Grande či Post Malone patří ikonické pantofle mezi atraktivní módní kousky.

Nyní oznámil spolupráci se společností Crocs i Justin Bieber, který však zatím neprozradil mnoho. Na svůj Instagram prostě přidal fotku této obuvi v bazénu a dodal popis „brzy“.

Příspěvek za pár hodin překročil hranici milionu lajků, mnohem větším úspěchem je však skutečnost, že firmě poskočila cena akcií směrem nahoru až o přibližně 11 %, informuje Business Insider. Vzhledem k tomu, že zatím nikdo neví, co bude výsledkem této spolupráce, jde o velké překvapení.

Doporučeno
Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona Rapové hity, 47 knockoutů a šampion 4 váhových kategorií. Toto je legendární Roy Jones Jr., soupeř Mikea Tysona 1. října 2020 17:08
Domů
Sdílet
Diskuse