Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. října 2020 22:42
Čas čtení 0:33
Adel Ghannam

Adele se po letech vrátila do SNL. Vtipkovala o svém zhubnutí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Britská popová senzace se po letech vrátila do Saturday Night Live jako moderátorka.

Britská popová senzace Adele se vrátila triumfálně do nejpopulárnější americké show Saturday Night Live. Tentokrát však nebyla přizvána jako hudební host, jak se zde poprvé objevila v roce 2008, ale rovnou jako moderátorka, což je pocta, které se v SNL dostane pouze největším hvězdám a komikům.

Doporučeno
Toto je osmiletá slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a místo matematiky počítá bankovky Toto je osmiletá slovenská raperka Lil ASH. Má Hello Kitty tričko, Gucci kabelku a místo matematiky počítá bankovky 26. října 2020 7:36

Její úvodní monolog nemohl nezmínit i její proměnu, během níž Adele zhubla desítky kilogramů, což vtipně okomentovala tím, že mohla v rámci přísných opatření přijet do Ameriky pouze na lačno.

„Je tu ze mě polovina,“ poznamenala na úvod 90minutové show, během níž jsme ji mohli vidět účinkovat v několika skečích tak, jak jsme u hostů SNL zvyklí.

Nejvíce z nich vyčnívala pravděpodobně parodie na americkou reality show Bachelor, v níž se Adele neúspěšně ucházela o srdce starého mládence. Tomu neimponuje její přístup, avšak podařilo se jí propašovat do skečů celou plejádu jejích hitů. Ty následně vyústily do několika trapných situaci. Přesvědčte se sami.

Domů
Sdílet
Diskuse