Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. října 2020 14:15
Čas čtení 0:31
Dominik Vetrák

George Clooney je poslední žijící muž na Zemi. Epické sci-fi s cestováním ve vesmíru a katastrofou na planetě uvidíme na Netflixu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Již v prosinci dorazí na Netflix obrovské sci-fi.

Netflix vydal první oficiální trailer na očekávaný sci-fi blockbuster The Midnight Sky. Zrežíroval jej George Clooney, který si zahrál i hlavní roli osamoceného vědce na arktickém výzkumném středisku. Přijde na to, že na Zemi se stala jakási přírodní katastrofa.

Má globální následky a je možné, že život na planetě navždy skončí. Obrací se tak na skupinu astronautů ve vesmíru s jasným úkolem. Najít novou planetu, na které by lidstvo mohlo začít znovu.

Doporučeno
Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii Studio Disney na něm prodělalo 200 milionů dolarů. John Carter měl být obrovským hitem a nastartovat novou sci-fi sérii 24. října 2020 14:30

Clooney natočil postapokalyptické drama, která však bude obsahovat řadu epických scén, a to hlavně ve vesmíru. Trailer je plný skvělých záběrů, které nás nalákaly na premiéru. Té se na Netflixu dočkáme už 23. prosince.

Domů
Sdílet
Diskuse