Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. října 2020 15:13
Čas čtení 1:22
Ondřej Jarůšek

Pavel Novotný si založil TikTok. Tančí na song Nahá a natáčí videa, když sedí na záchodě

POLITIKA PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Starosta Řeporyjí je na TikToku.

Pavel Novotný není tak docela běžným typem českého politika. Starosta Řeporyjí oproti svým kolegům v mnohém vybočuje, je známý poměrně kontroverzním vystupováním a pro ostré výroky občas nechodí daleko. Možná ale i právě proto je mezi částí mladších ročníků relativně oblíbený. Jak ostatně sám Novotný v našem rozhovoru řekl, s mladými voliči prý umí dobře pracovat.

Doporučeno
Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) Pavel Novotný: Můžeme pořád nadávat na Prchala, ale já bych si ho hned přivedl do ODS (Rozhovor) 13. září 2020 8:00

K tomu mu dopomáhá i aktivita na sociálních sítích. 39letého politika a bývalého bulvárního novináře můžeš sledovat na Instagramu, Facebooku, Twitteru a nyní dokonce už i na TikToku. Ten používají spíše malé děti, řeporyjský starosta si to ale uvědomuje a prý do této komunitu zapadá. „Toto je aplikace pro desetileté děti. A já pořád dítě jsem,“ píše u svého tiktokového profilu.

Domů
Sdílet
Diskuse