Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. listopadu 2020 11:50
Čas čtení 1:25
Vojtěch Vanda

Sheen už uzavřel Kruh. V oblém videoklipu plném metafor uvidíš i Ducha

HUDBA ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Čtyři jména, dva lidé, jeden klip.

Kruh se uzavřel. Zpoza barevné palety, s níž Viktor Sheen hodlá ovládnout tuzemské hitparády, se v neděli vybarvil poslední vizuální zážitek, jehož zvláštně uklidňující atmosféra tě donutí jej sjíždět pořád dokola. Minimálně v první polovině. Druhá polovina nového videoklipu Kruh ti rozproudí krev v těle natolik, že si po jeho zhlédnutí půjdeš dát několik koleček.

Doporučeno
Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) Barvy jsou albem roku. Viktor Sheen přelil lyrickou moudrost do trendového kabátu (Recenze) 20. října 2020 12:08

Kulatý prostor, který připomíná zvrásněnou hlaveň pistole, a uvnitř interpreti, kteří mají co říct. Track Kruh z nového alba Viktora Sheena Barvy je jednou z rekapitulací, v níž se vzpomíná na to, jakým způsobem se musel každý z nich vypořádat s životními událostmi, aby se dokončila kapitola a kruh se uzavřel. Duch a Sheen, respektive Pilate a ivanoff, si vytvořili vlastní vlastní realitu v tubě, kterou ti tlumočí. 

Domů
Sdílet
Diskuse