Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. listopadu 2020 11:47
Čas čtení 0:50
Martin Mičuda

Čistě benzínové Bentley bude v nabídce už jen 5 let. Pak značka přejde výhradně na plug-in hybridy a elektromobily

Čistě benzínové Bentley bude v nabídce už jen 5 let. Pak značka přejde výhradně na plug-in hybridy a elektromobily
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://www.bentleymedia.com/en/newsitem/1156-bentley-motors-outlines-beyond100-strategy-targeting-sustainable-luxury-mobility-leadership" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">bentleymedia.com</a>
TECH
Uložit Uložené

Britská automobilka prozradila své plány na následující roky.

Každá automobilka postupně prochází elektrifikací. Novinky, které nejsou vybaveny alespoň mild-hybridní technikou jsou stále větší raritou, nemluvě o přívalu plug-in hybridů a elektromobilů. Důvodem jsou zejména emisní normy, které nutí automobilky ubírat se cestou elektrifikace. 

Začíná se to týkat i těch nejluxusnějších či nejsportovnějších automobilek, mezi které nepochybně patří Bentley. To v současném portfoliu nabízí pouze jediný elektrifikovaný model – SUV Bentayga v plug-in hybridní verzi. V následujících letech se to však radikálně změní. V rámci strategické prezentace na následující roky to oznámil šéf Bentley Adrian Hallmark.

Domů
Sdílet
Diskuse