Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. listopadu 2020 11:46
Čas čtení 0:51
Viktor Kniš

Majk Spirit oznámil datum vydání nového alba. Bude se jmenovat Nový človek 2.0 a pomůže mu s ním jeho dcera Aria

HUDBA
Uložit Uložené

Člen H16 oznámil, že 1. října 2021 vydá nové album, který bude volným pokračováním debutu s názvem Nový človek.

Majk Spirit je momentálně fulltime otec. Jeho manželka Maria přivedla před pár týdny na svět dcerku, které dali jméno Aria. Pochopitelně se život Dušičkových točí v první řadě kolem ní, Speezy však už nyní přemýšlí nad plány na následující rok. Svým fanouškům na Instagramu prozradil, že takto za rok už budou poslouchat jeho pátý sólový projekt, který by se měl jmenovat Nový člověk 2.0. 

Hlava Spirit Music a nejvýraznější člen H16 se tak alespoň symbolicky vrátí k debutovému projektu, který byl zároveň nejpřelomovějším v jeho kariéře. I když v době vydání tohoto projektu už rapeři věděli, jak zapůsobit na rádia a trefit se do vkusu širšího publika, Majk Spirit vytáhl obzvláště autentickou kartu a neurazil ani tradičnější posluchače rapu.

Doporučeno
Yzomandias nenávidí komunisty, nechápe, proč jsou ve vládě. V novém klipu je na terapii Yzomandias nenávidí komunisty, nechápe, proč jsou ve vládě. V novém klipu je na terapii 12. listopadu 2020 21:39

Nový člověk 2.0 chce Majk Spirit vydat 1. října 2021, přičemž dcera Aria by se měla zhostit pozice „executive producer“. Podobně to před časem vymyslel i DJ Khaled, jehož syn zastával stejnou pozici při tvorbě otcova projektu, už když mu byly 4 měsíce. Samozřejmě, jde spíše o symboliku, zároveň i o sympatický odkaz poukazující na důležitost rodiny. 

Zda bude mít Speezyho rozhodnutí vliv na avizovaný projekt jednašestky, se dozvíme snad již brzy.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 

Moj 5. solovy album sa bude volat NOVÝ ČLOVEK 2.0 a vyjde 1.10.2021 🕊 Executive producer bude ARIA 🤍

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Domů
Sdílet
Diskuse