Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 22:21
Čas čtení 0:36
Daniel Mikolášik

Zemřel polský kardinál, kterého před pár dny Vatikán potrestal za sexuální obtěžování

NEWS
Uložit Uložené

Zneužívat měl mladého seminaristu.

Ve věku 97 let zemřel známý polský kardinál Henryk Gulbinowicz. Poslední dny života byl v centru pozornosti médií a široké veřejnosti kvůli obvinění ze sexuálního obtěžování. Kardinál zemřel jen pár dní poté, co na něj Vatikán uvalil sankce za zneužívání seminaristů a krytí jiného případu sexuálního obtěžování.

Doporučeno
Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) Sahám si na ně každý měsíc nebo Dole dobrý. Občas mi chodí od kluků e-maily, že chtějí vyšetřit varlata, říká Vacková (Rozhovor) 11. listopadu 2020 13:21

Jak informuje Wroclaw WP, kvůli skandálům mu vzali právo na pohřeb v katedrále. Trest, který mu Vatikán ještě během života vyměřil, se týkal zákazu používat biskupské insignie a účastnit se jakýchkoli náboženských či občanských akcí.

Domů
Sdílet
Diskuse