Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2020 13:04
Čas čtení 0:43
Miriam Rumanková

Kapitána ruské fotbalové reprezentace vyhodili z týmu, protože onanoval. Piloti na jeho podporu nakreslili na nebi penis

NEWS
Uložit Uložené

Národní fotbalový tým Ruska má za sebou opravdu mizerné období.

V posledních třech reprezentačních zápasech bylo Rusko schopné uhrát pouze jednu remízu, a to i s papírově slabým Moldavskem. Je možné, že tým doplatil na absenci kapitána Artema Dzyuba, kterého vyhodili z reprezentace kvůli choulostivému videu, které uniklo na veřejnost. Informuje o tom Metro.

Doporučeno
Kolik milionů korun stojí organizování MMA turnaje? Šéf Oktagonu říká, že i navzdory pandemii mají velkolepé plány (Rozhovor) Kolik milionů korun stojí organizování MMA turnaje? Šéf Oktagonu říká, že i navzdory pandemii mají velkolepé plány (Rozhovor) 19. listopadu 2020 20:05

Útočník Zenitu Petrohrad na videu z mobilního telefonu masturboval v posteli. Následně trenér Stanislav Cherchesov oznámil, že Dzyuba se neobjeví v národním týmu, aby se vyhnul výsměchu a tlaku společnosti. V těžkých časech podpořili hráče i dva piloti letecké společnosti Pobeda.

Domů
Sdílet
Diskuse