Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 18:08
Čas čtení 0:52
Ondřej Jarůšek

Když se zásnuby změní v horor. Co dělat, když řekne „ne“?

PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Poslechni si nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Zásnuby jsou možná jedním z nejdůležitějších rozhodnutí v životě a ne vždy musí žádost o ruku dopadnout tak, jak by si člověk přál. Od tvé polovičky totiž může přijít zdrcující záporná odpověď a sen o společném manželském soužití se ti zhroutí před očima. Je proto třeba vědět, kdy je na tento životní krok vhodný čas, ale třeba i to, jaké jsou důvody, proč o ruku danou osobu rozhodně nežádat.

I s těmito otázkami ti pomůže naše nová epizoda podcastu Love is on the air, v němž se naše oblíbená moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach zaměřila právě na téma zásnub. Pokud jsi tedy v období, kdy nad tímto krokem uvažuješ, nebo to máš někdy v budoucnosti v plánu, pusť si dnešní díl a bedlivě poslouchej. 

Doporučeno
Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? Mám tě ráda jako kamaráda. Už jsi tuhle větu někdy slyšel? A vyplatí se v případě friendzonu bojovat? 24. listopadu 2020 12:14

Tradičně bývá zvykem, že o ruku žádá muž, co ale když poklekne žena? A jak zásnuby probíhají ve vztazích, kde mají oba partneři stejné pohlaví? I to se v dnešní epizodě dozvíš. Navrch k tomu se ale můžeš také na porci historických zajímavostí a jako obvykle se můžeš těšit i na dávku zábavy.

Už ve čtvrtek navíc vyjde bonusový díl, který bude věnován osobním příběhům našich posluchačů a posluchaček. Pokud máš tedy historku, kterou bys chtěl k danému tématu přispět, napiš nám zprávu na Instagramu. Teď už ale přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse