Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. listopadu 2020 11:45
Čas čtení 0:31
Viktor Kniš

Jasmina Alagič Vrbovská: Rytmus je v mých očích nejlepší otec (Rozhovor)

REFRESHER
Uložit Uložené

Sleduj rozhovor s Jasminou Alagič Vrbovskou, která přijala pozvání do našeho Refresher obýváku. Mimo jiné nam prozradila i to, jak se Rytmus ujal otcovství.

Poprvé přijala pozvání do Refresher obýváku našich kolegů ze slovenské redakce Jasmina Alagič Vrbovská. Diváky hned po pár sekundách upoutá svou bezprostředností a upřímností v odpovědích na otázky. Odhalila i část svého soukromí a života s Rytmusem, bavili jsme se s ní ale i o pracovním životě. Bez okolků přiznala, že čísla na svém instagramovém účtu bere s nadhledem, protože si uvědomuje, že se k nim dostala i díky manželovi.

Rytmus je podle Jasminy velmi dobrý otec, zároveň však prozradila, že chce, aby se její rodina ještě rozrůstala. Dozvíš se také, čemu se momentálně Jasmina věnuje pracovně a jaké zaměstnání by pravděpodobně dělala, kdyby se nevěnovala svým aktivitám. 

Jasmina také mnohým divákům vysvětlila, jak vnímá význam slova tolerance, a proč se někomu může zdát, že se na Instagramu chová až příliš bláznivě.

Doporučeno
Přichází nový hudební charakter Rytmo a.k.a. Son of God. S Rytmusem mají mnoho společného, nejsou však stejní Přichází nový hudební charakter Rytmo a.k.a. Son of God. S Rytmusem mají mnoho společného, nejsou však stejní 8. srpna 2020 14:54
Domů
Sdílet
Diskuse