Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. prosince 2020 19:09
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Euphoria se vrací! Už za pár dní uvidíme speciální epizody se Zendayou v roli Rue

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Dvě bonusové epizody by měly dorazit v průběhu prosince.

HBO dokázalo se seriálem Euphoria zaujmout miliony diváků. Coming of age drama nabídlo unikátní pohled na dospívání a teenagerský život v prostředí plném sexu, drog, úzkostí, depresí, sociálních médii a dalších problémů. Autentické vyobrazení příběhu a chování postav se divákům dostalo pod kůži.

Společně s úžasnými hereckými výkony a zajímavými dialogy přišel do žánru svěží vánek a my jsme se tak už nesmírně těšili na 2. sérii. Nicméně, kvůli koronaviru se přípravy zpozdily. Aby nám tvůrci zkrátili čekání, natočili dvě speciální epizody.

Doporučeno
10 nejlepších českých a slovenských filmů z 21. století na Netflixu 10 nejlepších českých a slovenských filmů z 21. století na Netflixu 30. listopadu 2020 14:30

První nese název Rue a zachytí hlavní postavu Rue (Zendaya), která oslavuje Vánoce poté, co na konci první série nechala Jules odjet vlakem pryč samotnou. V průběhu prosince se pravděpodobně dočkáme i druhé speciální epizody.

Zendaya společně s Levinsonem během pandemie vůbec nelenili a kromě 2 speciálních epizod Euphorie natočili i malý dramatický film, který odkoupil Netflix. Snímek Malcolm & Marie uvidíme někdy v příštím roce. Po boku herečky uvidíme Johna Davida Washingtona (Tenet) jako jejího partnera. Zabývat se má tématy sociální společnosti a také tím, co v současnosti rezonuje po celém světě.

Níže se můžeš podívat na trailer pro 1. speciální epizodu Euphorie. Na HBO Max bude dostupná od 6. prosince.

Domů
Sdílet
Diskuse