Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. prosince 2020 16:13
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Demonstranti proti nařízením se v Praze vydali na pochod k Úřadu vlády

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Policie zveřejnila videa z oznámeného shromáždění na Václavském náměstí.

Na Václavském náměstí v Praze se uskutečnila dvě oznámená shromáždění, jejichž účastníci chtěli dát najevo svůj nesouhlas s vládními opatřeními, která mají zabránit šíření nemoci covid-19. Posléze se demonstranti vydali na pochod k Úřadu vlády. O průběhu akce informuje policie, která na celou událost dohlíží.

„V souvislosti s oznámenými shromážděními na Václavském náměstí a na Palackého náměstí připravila pražská policie bezpečnostní opatření. Policisté v ulicích města dohlížejí na bezpečnost všech účastníků a dodržování veřejného pořádku,“ uvedli policisté na Twitteru.

Někteří si s sebou vzali vlajky, někteří cedule s nápisy. 

Doporučeno
Zhoršení situace v ČR: Vláda bude v pondělí jednat o zpřísňování, rozhodující budou čísla v nejbližších dnech Zhoršení situace v ČR: Vláda bude v pondělí jednat o zpřísňování, rozhodující budou čísla v nejbližších dnech 6. prosince 2020 15:17

Domů
Sdílet
Diskuse