Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. prosince 2020 21:15
Čas čtení 0:42
Dominik Vetrák

Vychází Cyberpunk 2077. Sleduj epický launch trailer a zjisti, co o hře říkají první recenze

TECH
Uložit Uložené

Cyberpunk 2077 od tvůrců Zaklínače vychází již ve čtvrtek.

Cyberpunk 2077 vychází po několika odkladech už ve čtvrtek. Bohužel, ani to CD Projekt Red nestačilo, aby hru dokončilo včas. Recenzentům rozdalo pouze kódy pro PC verzi, protože ty konzolové jsou zřejmě zatím nehratelné. I počítačové verze však byly přeplněné různými chybami ve hře, které recenzentům pořádně ztrpčovaly hraní.

Opakované odkládání hry, kdy vývojáři pracovali i 100 hodin týdně po dobu několika měsíců či více než roku, evidentně nestačilo. Akcionáři ale potřebovali mít hru na pultech obchodů již letos, a tak zřejmě CDPR vydá podobně zabugovanou hru jako v případě Zaklínače 3 při jeho vydání.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem 28. září 2020 15:37

První recenzenti ale mohli polský výtvor i pochválit. Chvála se ozývala hlavně směrem na skvěle napsané postavy a příběh, úžasný cyberpunkový svět, na RPG prvky či celkovou zábavnou hratelnost. Na druhou stranu, řada recenzenty kritizuje způsob, jakým CDPR prezentuje LGBTI a zejména transgender prvky.

Více si o tom řekneme v recenzi, ale věz, že pokud jsi citlivý na transfobní názory, Cyberpunk 2077 pravděpodobně nebude pro tebe. V každém případě, hra vychází už tento čtvrtek, a tak tu k ní máme opravdu obdivuhodný launch trailer plný skvělých záběrů.

Domů
Sdílet
Diskuse