Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. prosince 2020 16:10
Čas čtení 0:36
Jakub Paulík

Zloději vykradli ruské utajované letadlo, které má sloužit v případě jaderné války

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Po pachatelích pátrá policie.

Ruská policie pátrá po zlodějích, kteří vykradli jedno ze čtyř přísně utajovaných letadel Ilyushin Il-80. Z prostor konkrétně vzali elektronické vybavení. Vyrabované letadlo má v případě jaderné války sloužit jako velicí středisko, ze kterého by zemi řídili vysoce postavení státní úředníci v čele s prezidentem, informuje BBC.

Doporučeno
Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná Na takové jednání ze strany mužů si ženy zvykat nemusí, protože není normální, reaguje na vyjádření Uzla Dana Pokorná 9. prosince 2020 17:30

Zloději se do letadla dostali v době, kdy se nacházelo v opravě. Případem se již aktuálně zabývá policie. Při vyšetřování údajně našli porušený poklop nákladového prostoru. BBC uvádí, že krádež vyvolala otázky ohledně bezpečnosti strategického vojenského vybavení v Rusku.

Domů
Sdílet
Diskuse