Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. ledna 2021 10:22
Čas čtení 0:21
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Nelegální party v centru Prahy s desítkami lidí zarazili těžkooděnci. Policie našla i drogy

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V Praze probíhal další bujarý večírek.

Těžkooděnci v centru Prahy v noci na dnešek zarazili další nelegální večírek, který probíhal navzdory vládním opatřením proti pandemii koronaviru. Party probíhala v nejvyšším patře budovy na Melantrichově ulici. O zásahu policistů informovala stanice CNN Prima News.

Policejní mluvčí Jan Rybanský sdělil, že party se zúčastnilo 63 lidí a někteří z účastníků dostali pokuty. Na místě byly objeveny také drogy.

Dle informací serveru Novinky měla řada z účastníků mluvit s ruským přízvukem. Někteří u sebe neměli doklady totožnosti. Na místě zasahovala i cizinecká policie. Bližší informace o případu zatím policie nesdělila.

Doporučeno
Česko naočkovalo proti covidu 40 000 lidí, hlásí Babiš. Návrh Daniela Landy je prý nesmysl Česko naočkovalo proti covidu 40 000 lidí, hlásí Babiš. Návrh Daniela Landy je prý nesmysl 9. ledna 2021 12:11
Domů
Sdílet
Diskuse