Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2021 11:42
Čas čtení 0:52
Richard Balog

Raf Simons nezůstal nic dlužen své pověsti. Debutová pánská kolekce pro značku Prada nabízí eleganci i syrovost ulice

Raf Simons nezůstal nic dlužen své pověsti. Debutová pánská kolekce pro značku Prada nabízí eleganci i syrovost ulice
Zdroj: Prada
MÓDA
Uložit Uložené

Vlivu a estetice belgického návrháře ustoupila i dědička rodinného impéria Miuccia, která na díle spolupracovala.

Raf Simons patří mezi nejuznávanější módní návrháře posledních desetiletí a práce pod tlakem veřejnosti pro něj není nic neobvyklého. Očekávání jsou vždy vyšší než u většiny ostatních kolegů z branže a absolvent prestižní LUCA School of Art téměř pokaždé odpoví prací, která přítomné v hledišti zvedá ze židlí. 

Tentokrát ale byla prohlídka jeho nejnovějšího díla pro módní dům Prada bez přítomnosti veřejnosti přímo v sídle italské rodinné firmy. Na síle a kráse to ale jednotlivým modelům neubralo.

Doporučeno
Od sportovních siluet New Balance až po high-end krásky Louis Vuitton. Toto jsou nejzajímavější tenisky současnosti  Od sportovních siluet New Balance až po high-end krásky Louis Vuitton. Toto jsou nejzajímavější tenisky současnosti 17. ledna 2021 17:52

Raf Simons nezostáva nič dlžný svojej povesti ani v módnom dome Prada. Debutová pánska kolekcia ponúka eleganciu aj surovosť ulice
Zdroj: Prada

Debutová pánská kolekce určená pro období podzim/zima 2021, na níž spolupracoval s dědičkou impéria Miucciou, má totiž všechno, co jsme očekávali a ještě i něco navíc.

Zpět
Sdílet
Diskuse