Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. ledna 2021 20:42
Čas čtení 0:38
Ondřej Jarůšek

Freshnews: Ben Cristovao a STEIN27 v tracku od Fiedlerskiho, sleduj ochutnávku novinky

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Nové Freshnews jsou tady.

Je tu další středa, což znamená další díl našich pravidelných Freshnews. Těmi tě tentokrát provede náš moderátor Martin, se kterým se podíváme na žhavé novinky ze světa hudby, technologií, ale i dalších oblastí. Tak jdeme na to!

První zprávou potěšíme zejména milovníky domácí hudební scény. Nabídneme ti totiž exkluzivní ochutnávku nového klipu od producenta Fiedlerskiho, na kterém se spolu poprvé sešli Ben Cristovao a STEIN27. Novinka bude mít premiéru zítra, už dnes ti ale ukážeme, co můžeš čekat.

Doporučeno
Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song 20. ledna 2021 12:18

V nových Freshnews si popovídáme také o novinkách, které na své konferenci představila společnost Samsung. Ta světu odhalila nový smartphone Galaxy S21 Ultra 5G, sluchátka Galaxy Buds Pro nebo chytrý přívěšek Galaxy SmartTag, který ti pomůže při hledání ztracených věcí.

A co dalšího se v našem dnešním videu dozvíš? Tak například o známém herci, který byl obviněn z kanibalismu, a ukážeme ti taky nečtenější články za poslední dny, mezi nimiž nechybí ani rozhovor s vědcem Jaroslavem Flegrem, s nímž jsme si popovídali o pandemii koronaviru. Přejeme příjemnou podívanou!

Domů
Sdílet
Diskuse