Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. ledna 2021 12:35
Čas čtení 0:32
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Při tvrdém pádu si Ester Ledecká roztrhla ret

SPORT ESTER LEDECKÁ
Uložit Uložené

Česká hvězda by měla být v pořádku.

Ester Ledecká při skvěle rozjetém závodu v Crans Montaně zažila děsivý pád. K tomu došlo v zatáčce zhruba za polovinou tratě, kde ve vysoké rychlosti tvrdě narazila do ochranné sítě. Při pádu si česká hvězda roztrhla ret, nic vážnějšího se jí však podle všeho naštěstí nestalo.

„Ester Ledecká je po dnešním pádu v Crans Montaně v pořádku, momentálně je na cestě do nemocnice v Sionu, kde jí budou sešívat roztržený ret. Jiné zdravotní komplikace by mít neměla,“ uvedla agentura Sport Invest, která Ledeckou zastupuje.

Doporučeno
Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC Pracoval jako instalatér, dnes žije v luxusu a vydělává miliony. Conor McGregor se vypracoval ze dna až na vrchol UFC 22. ledna 2021 12:00

Ze záběrů, která zachycují pád, běhá mráz po zádech, zranění Ledecké však nakonec zřejmě nebude tak vážné, jak by se na první pohled mohlo zdát. Roztržený ret však bude potřebovat sešít. Na nepříjemnou situaci se ale dokázala dívat s nadhledem. „Nacvičím jízdu po sítích. Počechrala jsem sítě, ale nepodařilo se mi je překousnout,“ řekla podle server Sport.cz.  

Domů
Sdílet
Diskuse