Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. ledna 2021 15:35
Čas čtení 0:58
Richard Balog

Naomi Cambpell, Kate Moss či Demi Moore na molu během debutové přehlídky Fendi pod vedením Kima Jonese

Naomi Cambpell, Kate Moss či Demi Moore na molu během debutové přehlídky Fendi pod vedením Kima Jonese
Zdroj: Instagram / @fendi
MÓDA
Uložit Uložené

Na molu se objevily také Bella Hadid, Cara Delevingne nebo dcera jedné z dědiček módního domu – Delfina Delettrez Fendi.

Debut jako z velké knihy. Kim Jones patří mezi nejvyhledávanější návrháře současnosti a svou genialitu nám před několika hodinami předvedl během skvělé přehlídky Couture kolekce pro módní dům Fendi. 

Rodák z Londýna má i navzdory nízkému věku velmi bohaté zkušenosti ze světa high-end módy a když v září 2020 převzal ženskou linii italské značky, celý svět měl obrovská očekávání, zda dokáže navázat na dlouholetou práci zesnulého Karla Lagerfelda.

Doporučeno
Současná móda nemá žádné limity a nová kolekce Vetements boří všechny stereotypy naší společnosti Současná móda nemá žádné limity a nová kolekce Vetements boří všechny stereotypy naší společnosti 23. ledna 2021 12:24

Kim Jones tento úkol zvládl a asistovaly mu k tomu známé topmodelky z 90. let v čele s Naomi Campbell, Kate Moss či Christy Turlington, ale také Demi Moore. Všechny jmenované ženy mají stále sexappealu na rozdávání a úplně jsme zapomněli, že po přehlídkovém molu se procházely i Bella Hadid, Cara Delevingne nebo dcera Kate Moss jménem Lila Grace.

I díky nim tak na Couture kolekci Fendi pro období jaro/léto 2021 určitě nezapomeneme, o čemž se přesvědčíš prostřednictvím záznamu z přehlídky či galerie. 

Domů
Sdílet
Diskuse