Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2021 16:42
Čas čtení 0:26
Ondřej Jarůšek

Ester Ledecká dnes získala opět 4. místo, bronzová medaile jí utekla o 7 setin sekundy

SPORT ESTER LEDECKÁ
Uložit Uložené

Lyžařce těsně utekl stupínek vítězů.

Slavná česká lyžařka Ester Ledecká získala dnes ve sjezdu na mistrovství světa v italské Cortině d’Ampezzo čtvrté místo, stejně jako v superobřím slalomu. Stupínek vítězů Ledecké v neděli utekl jen o 7 setin sekundy. Vítězství slavila Švýcarka Corinne Suter.

Jak uvádí server iSport, s výsledkem byla lyžařka spokojená. „Jsem hrozně ráda, že můžu být tady mezi nejlepšími na světě, můžu jezdit ty nejtěžší tratě, co pro holky jsou. Samozřejmě není to medaile, ale je to skvělé umístění. Jsem ráda, že se držím špičky a už mezi tak nějak patřím,“ řekla Ledecká.

Lyžařka zároveň dodala, že doufá, že čtvrtým místem své fanoušky nezklamala, a zároveň vyjádřila naději, že příště se bude moct radovat z ještě lepších výsledků.

Doporučeno
VIDEO: Při tvrdém pádu si Ester Ledecká roztrhla ret VIDEO: Při tvrdém pádu si Ester Ledecká roztrhla ret 23. ledna 2021 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse