Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. února 2021 13:42
Čas čtení 0:35
Dominik Vetrák

WandaVision je nejsledovanější a nejoblíbenější seriál současnosti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

WandaVision vychází každý pátek.

WandaVision má za sebou 6 epizod a měsíc po premiéře můžeme seriál označit jako nejpopulárnější a nejsledovanější v současnosti. Oznámili to Parrot Analytics, kteří měřili sledovanost, sociální sítě, stahování seriálů a podobně. Seriál WandaVision měl pomalejší rozběh, ale nabíral diváky a fanoušky s každou další epizodou.

Doporučeno
Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? Teorie o WandaVision: Proč Pietro nebude Quicksilver a jak Wanda způsobí zrod mutantů v celém světě Marvelu? 15. února 2021 16:33

Po 5. epizodě, na jejímž konci diváky čekalo velké překvapení s návratem jisté postavy, se seriál vyšvihl na první místo nejsledovanějších seriálů současnosti, kde se drží dosud. Do konce minisérie zůstávají 3 epizody, které by měly být podstatně delší než ty předešlé.

Domů
Sdílet
Diskuse