Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2021 11:02
Čas čtení 1:50
Tereza Šnajdrová

Antigenní testy na doma: Ve které lékárně je pořídíš a kolik tě budou stát?

Antigenní testy na doma: Ve které lékárně je pořídíš a kolik tě budou stát?
Zdroj: TASR/Ján Krošlák
ZDRAVÍ KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Zjistili jsme pro tebe, v jaké lékárně koupíš antigenní test a za jakou cenu.

Zájem o antigenní testy během několika posledních dní rapidně stoupá. Pokud se chceš nechat otestovat v jednom z testovacích center, na termín si počkáš i několik dní. Na velkou poptávku zareagovaly lékárny, které do svého sortimentu zahrnuly právě i antigenní testy a my ti přinášíme přehled toho, kde, jaký a za kolik pořídíš.

Doporučeno
AstraZeneca, Moderna, nebo Pfizer? Porovnali jsme vakcíny užívané v Česku AstraZeneca, Moderna, nebo Pfizer? Porovnali jsme vakcíny užívané v Česku 8. března 2021 18:01

Dr. Max nabízí hned pět typů, v současné době má ale kompletně vyprodáno

V lékárnách Dr. Max si po doplnění zboží, ke kterému dochází takřka každý den, můžeš pořídit  výtěrové rychlotesty od 4 výrobců, a to od JoysBio, SafeCare, NewGene a Lepu Medical. Nově byly do prodeje zařazeny i  houbičkové či lízátkové testy společnosti V-Check. Jejich cena se pohybuje od 140 – 189 korun za kus.

Kvůli enormní poptávce má lékárna v současné době antigenní testy vyprodané, ale nezoufej. Sortiment doplňuje každý den, o čemž svědčí, že jen během měsíce února prodala přibližně 18 tisíc balení testů. „Primárně testovací sety nabízíme na e-shopu, pokud se nám daří uspět s poptávkou po menších baleních, pak i v kamenných lékárnách,“ doplnil tiskový mluvčí Michal Petrov.

Doporučeno
Kaufland už nabízí antigenní testy na doma. Víme, kdy je začnou prodávat Albert, Penny, Lidl či Globus Kaufland už nabízí antigenní testy na doma. Víme, kdy je začnou prodávat Albert, Penny, Lidl či Globus 10. března 2021 14:41
Domů
Sdílet
Diskuse