Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. března 2021 17:02
Čas čtení 1:36
Tímea Krauszová

Nový hit na Instagramu: Influenceři si nechávají platit za to, že je můžeš sledovat

NEWS
Uložit Uložené

Jejich účty jsou soukromé a tvou žádost o sledování schválí až poté, co jim zaplatíš.

Instagram je zdarma (zatím). Soukromé účty byly dosud vyhrazeny pro lidi, kteří si chtějí hlídat své soukromí nebo pro účty, které zveřejňují lechtivý obsah, protože soukromé účty obvykle Instagram blokuje méně často než veřejné, pokud porušují pravidla přispívání. Influenceři jsou ale zřejmě již unaveni z nekonečných reklam pro jiné značky, ne každý z nich chce nebo si může dovolit rozjet vlastní podnikání, a tak přišli s řešením.

Jejich účty jsou soukromé a tvou žádost o sledování schválí až poté, co jim zaplatíš, informuje Buzzfeed. Jejich článek je úryvkem z jejich pravidelného newsletteru Please Like Me, ve kterém píší výlučně o influencerech a způsobech, jakými si získávají pozornost lidí.

Doporučeno
Ruskou influencerku, která ve 13 porodila a dceru chtěla vychovávat s 11letým přítelem, vyhodili ze školy Ruskou influencerku, která ve 13 porodila a dceru chtěla vychovávat s 11letým přítelem, vyhodili ze školy 21. března 2021 16:22

Zaplať a schválí tvou žádost

Ashley Kane Harper se na Instagramu zaměřuje na životní styl a interiérový design. Její nový účet je soukromý, spustila ho teprve před pár dny a má zhruba 500 sledujících. Fanoušci mohou poslat žádost o sledování, ale schválí ji jen těm, kteří zaplatili. Za to, že celých dvanáct měsíců budeš moci vidět její příspěvky, jí budeš muset přes PayPal poslat 50 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse