Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2021 11:20
Čas čtení 1:04
Vojtěch Vanda

Flegr: Celkově zemřelo na covid již 34 tisíc osob, přestaňme si lhát

Flegr: Celkově zemřelo na covid již 34 tisíc osob, přestaňme si lhát
Zdroj: s povolením Jaroslava Flegra
NEWS ANDREJ BABIŠ ČESKO JAROSLAV FLEGR KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Evoluční biolog Jaroslav Flegr na Twitteru tvrdí, že oficiální počet obětí koronaviru je mnohem menší číslo než to reálné.

Profesor Jaroslav Flegr se znovu kriticky opřel do předních postav odpovídajících za boj s koronavirem. Podle něj totiž oficiální číslo 25 tisíc osob, v němž by měly být obsaženy všechny oběti virové pandemie, není konečné. Není k němu totiž přičtena statistika nadúmrtí, která při sečtení s oficiálním číslem 25 tisíc mrtvých dá dohromady 34 tisíc zemřelých, za které mohl koronavirus. A Flegr zná i viníky.

Doporučeno
Flegr naznačuje, že se Klaus mohl nechat očkovat. Institut Václava Klause to popírá Flegr naznačuje, že se Klaus mohl nechat očkovat. Institut Václava Klause to popírá 15. března 2021 17:57

„Přestaňme si lhát,“ otevírá svůj post Flegr. „Oficiálně zabil covid 25 tisíc osob, přes polovinu letos. Jenže nadúmrtí bylo loni o dalších 4,5 tisíce víc, a letos tedy opět o dalších 4,5 tisíce víc. Celkově už kvůli covidu zemřelo víc než 34 tisíc osob,“ tvrdí evoluční biolog na Twitteru. 

Domů
Sdílet
Diskuse