Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 7:24
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Godzilla vs. Kong je za poslední rok rekordmanem v tržbách z kin. Rozbíhá se konečně kino průmysl?

Godzilla vs. Kong je za poslední rok rekordmanem v tržbách z kin. Rozbíhá se konečně kino průmysl?
Zdroj: Warner Bros./HBO Max
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Kina se pomalu probouzejí k životu, o čemž svědčí tržby filmů Godzilla vs. Kong či Nobody.

Čtenáři, kteří nás sledují už nějaký ten rok, dobře vědí, že se pravidelně věnujeme i kino tržbám, tedy Box Office. Bohužel, od března minulého roku na toto téma vyšlo jen několik článků, protože jsme neměli s čím pracovat. Postupně by se to však mohlo měnit, protože se otevírají kina po celém světě, jako například ta v Los Angeles a New Yorku, která byla posledních 12 měsíců zavřená.

Doporučeno
Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi Svět Marvelu: seriál Falcon and the Winter Soldier prozrazuje nová tajemství o světě Marvelu a pravdu o Captainu Americovi 27. března 2021 15:26

Box office v roce 2021 naplno rozbíhá Godzilla vs. Kong. Snímek se dostal do kin v 38 zemích, přičemž vydělal 130 milionů dolarů. Jen z Číny přitom pochází 70 milionů, což z tohoto výdělku dělá jeden z nejlepších otevíracích víkendů v Číně za poslední roky.

Domů
Sdílet
Diskuse