Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. dubna 2021 10:20
Čas čtení 1:31
Tereza Šnajdrová

Sputnik V dorazil do Česka. Údajně má být určen pouze pro zaměstnance ruské ambasády

Sputnik V dorazil do Česka. Údajně má být určen pouze pro zaměstnance ruské ambasády
Zdroj: TASR/František Iván
NEWS KORONAVIRUS OČKOVÁNÍ PROTI KORONAVIRU
Uložit Uložené

Seznám Zprávy se domnívají, že se jedná o trik, jak k nám neschválený Sputnik V dostat.

Ačkoliv ruská vakcína Sputnik V není registrována agenturou EMA a její použití tak není v Česku povoleno, na ruskou ambasádu právě dorazila zásilka obsahující neznámé množství očkovacích látek. Tajnou akci odhalily Seznam Zprávy, které se dostaly k dokumentům ukazujícím, jak se vakcína do republiky dostala. 

Doporučeno
Registrace očkování Covid 65+: Jak se zaregistrovat a kdy přijde řada na mladší ročníky Registrace očkování Covid 65+: Jak se zaregistrovat a kdy přijde řada na mladší ročníky 13. dubna 2021 11:06

Ministerstvo zahraničí před dvěma týdny obdrželo dopis s naléhavou žádostí ruských diplomatů: „Velvyslanectví Ruské federace projevuje úctu Ministerstvu zahraničních věcí České republiky a má čest požádat vážené ministerstvo o poskytnutí operativní asistence ve věci získání souhlasu české strany s dovozem na území České republiky z Ruské federace ruské vakcíny proti covidu-19.

Domů
Sdílet
Diskuse