Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2021 17:49
Čas čtení 0:52
Richard Balog

Heron Preston představil svou kolekci pro značku Calvin Klein. Nechybí spodní prádlo ani poctivý denim

Heron Preston představil svou kolekci pro značku Calvin Klein. Nechybí spodní prádlo ani poctivý denim
Zdroj: Renell Medrano pro Calvin Klein
MÓDA
Uložit Uložené

Jde o vůbec první návrhářskou spolupráci v historii americké značky.

Návrháři přicházejí a odcházejí, avšak kultovní módní značky jdou dál, což je případ i americké klasiky Calvin Klein. Společnost se sídlem v New Yorku v průběhu minulého roku opustil kreativní ředitel Raf Simons a vedení postavil před výzvu, a to najít adekvátní náhradu. 

Šanci dostal Heron Preston a po měsících strávených v ateliéru nám představuje svoji designérskou kolekci. Hlavními hvězdami reklamních záběrů a kampaně jsou Lil Uzi Vert, NAS, ale i Ashley Graham, Jordan Alexander či Kaia Gerber. Všichni jsou jeho blízkými přáteli a také tímto krokem mu vyjádřili plnou podporu v tvorbě.

Doporučeno
Oblečení nemá pohlaví. Unisex vytváří přitažlivost díky sexy kontrastu mezi nositelem a oděvem Oblečení nemá pohlaví. Unisex vytváří přitažlivost díky sexy kontrastu mezi nositelem a oděvem 17. dubna 2021 9:30
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Calvin Klein (@calvinklein)

Americký návrhář, který svou kariéru začínal po boku Kanyeho Westa a Virgila Abloha, čerpal inspiraci při kreslení jednotlivých modelů kolekce v archivech značky Calvin Klein.

Výsledkem jsou kousky s nádechem 90. let, kdy byly v kurzu široké džíny, pohodlné teplákové soupravy, kšiltovky či volná trička. Stejná móda se nosí i dnes a Heron Preston tak trefil hřebíček přímo na hlavičku. Součástí kolekce je samozřejmě i ikonické spodní prádlo s monogramem CK na patentech a na své si v tomto směru přijdou všichni.

Domů
Sdílet
Diskuse