Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 9:17
Čas čtení 1:30
Adam Smeták

Pátrání po Tomášovi z Brna nekončí. Rodina i dobrovolníci už prohledali oboru i řeku

Pátrání po Tomášovi z Brna nekončí. Rodina i dobrovolníci už prohledali oboru i řeku
Zdroj: Policie ČR
NEWS PÁTRÁNÍ PO TOMÁŠOVI Z BRNA
Uložit Uložené

Již desátý den se hledá patnáctiletý Tomáš Pospíšil.

Již desátý den probíhá pátrání po patnáctiletém Tomášovi z Brna. Světlo do tohoto případu nepřinesly ani dvě velké akce ze středy a čtvrtka. Ve středu Povodí Moravy upustilo řeku Svratku a její koryto prohledávaly desítky policistů, strážníků i hasičů. O den později rodina s dobrovolníky pátrala v oboře Holedná. Ani jedna akce ale nepřinesla další zjištění o Tomášově osudu. 

„Bohužel ani dnešní den (čtvrtek, pozn. red.) nepřinesl nic nového. Toma se nám najít nepodařilo. V tuto chvíli nemáme žádná konkrétní místa, kde hledat. To ale neznamená, že přestaneme. Znovu vám všem děkujeme. Poslední týden nám ukázal, že je spousta úžasných lidí, kteří jsou ochotni pomoci. Dávejte na sebe pozor, buďte se svými rodinami. Tomova rodina," píše se na facebookové, kterou rodina Tomáše využívá ke komunikaci s dobrovolníky.

Doporučeno
Pohřešovaný chlapec z Brna: Nenašli jej ani potápěči či vrtulník. Pátrá se po něm již sedmý den Pohřešovaný chlapec z Brna: Nenašli jej ani potápěči či vrtulník. Pátrá se po něm již sedmý den 20. dubna 2021 11:08
Domů
Sdílet
Diskuse