Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. dubna 2021 15:33
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Rytmuse vystřídal Gleb. H16 vydává pokračování legendární hymny Nech vidia

Rytmuse vystřídal Gleb. H16 vydává pokračování legendární hymny Nech vidia
Zdroj: TASR/Pavol Zachar
NEWS
Uložit Uložené

Album H16 s názvem Lockdown Music vychází již příští týden.

„Mám klipy, predaj, zlaté platne...“ Legendární věta, kterou zná snad každý fanoušek slovenského rapu. Skupina H16 mnohé posluchače potěšila, když na tracklistu k novému albu Lockdown Music oznámila, že se chystá pokračování ikonické skladby Nech vidia. I když jsme původně očekávali, že opět při této spolupráci osloví Rytmuse, nakonec ho vystřídal Gleb.

Jednašestka tak pravděpodobně zvolila postup, díky kterému bude první verze Nech vidia odrazem své doby a podobně i druhá verze. Gleb je totiž bezpochyby jedním z nejzásadnějších jmen současného rapu, proto je výběr hosta pochopitelný.

Doporučeno
Budoucnost hudebních festivalů je nejistá. Pořadatelů pěti velkých festivalů jsme se zeptali, jak to vidí s letošním létem Budoucnost hudebních festivalů je nejistá. Pořadatelů pěti velkých festivalů jsme se zeptali, jak to vidí s letošním létem 22. března 2021 16:36

I když album oficiálně spatří světlo světa až příští týden, už teď si můžeš novinku poslechnout na streamovacích službách. Na YouTube zároveň najdeš další ukázky a také dokumentární film, v němž mimo jiné Speezy, Cigo a Otis vysvětlují, proč na poslední chvíli svůj projekt přejmenovali, když je o to požádal jeden z hostů.

V dokumentu také padl nápad, aby kluci udělali videoklip na pokračování notoricky známé skladby, proto předpokládáme, že se ho v dohledné době opravdu dočkáme. Ty si můžeš album zatím předobjednat na e-shopu Ruka Hore.

Domů
Sdílet
Diskuse