Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. května 2021 10:18
Čas čtení 1:09
Martin Mičuda

Honda představila slavný Civic již v 11. generaci, zatím ale jen jako sedan

Honda představila slavný Civic již v 11. generaci, zatím ale jen jako sedan
Zdroj: Honda
TECH
Uložit Uložené

Po několika špionážních fotkách a počítačových ilustracích vidíme Civic oficiálně.

Honda Civic je dlouholetá stálice na globálním automobilovém trhu, asi tě proto nezaskočí, že zcela nová generace přichází již s pořadovým číslem 11. Japonská automobilka nám ale svou horkou novinku představuje nejprve jen v karoserii sedan, protože právě ta patří mezi dlouhodobě nejprodávanější osobní automobily na americkém trhu. Tam totiž spustí jeho prodej.

Nový model má uhlazené, až konzervativní tvary. Designově se tedy Honda tak trochu umírnila, o čemž svědčí místy velmi nenápadné tvary a linie. Ty více navazují na větší Accord aktuální generace. S celkovou délkou 4 674 mm je přitom nová generace o 16 mm delší, samotný rozvor se mezigeneračně natáhl až o 38 mm (2 736).

Doporučeno
Na světě jsou další elektromobily od Audi. Q4 e-tron nabídne dvě karoserie a dojezd více než 520 km Na světě jsou další elektromobily od Audi. Q4 e-tron nabídne dvě karoserie a dojezd více než 520 km 14. dubna 2021 21:11
Domů
Sdílet
Diskuse