Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. května 2021 17:15
Čas čtení 0:36
Viktor Kniš

Conor McGregor se pochlubil fotografií s novorozeným synem

Conor McGregor se pochlubil fotografií s novorozeným synem
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller
OSOBNOSTI CONOR MCGREGOR
Uložit Uložené

Nejpopulárnější MMA zápasník planety je již trojnásobným otcem. Informaci zveřejnil na Instagramu a přidal i fotografii se synem Ríanem.

Conor McGregor a jeho polovička Dee Devlin mají další dítě. Populární MMA zápasník se fotografií se synem pochlubil na svém instagramovém účtu a podle očekávání sklidil velký úspěch a tisíce gratulací v komentářích.

Syn dostal jméno Rían. McGregor fanouškům prozradil, že se jeho dítě narodilo zdravé a stejně dobře se daří i jeho mámě. „Bože, děkuji za všechno, co dáváš mně a mé rodině,“ dodal bojovník.

Doporučeno
Conor McGregor koupil bar, ve kterém napadl starého muže. MMA bojovník mu do něj zakázal vstup Conor McGregor koupil bar, ve kterém napadl starého muže. MMA bojovník mu do něj zakázal vstup 24. dubna 2021 14:05

Ještě v lednu tohoto roku Conor McGregor zápasil v oktagonu na UFC 257, kde se setkal s Američanem Dustinem Poirierem. Jeho soupeř předvedl skvělý výkon a knokautoval ho hned v druhém kole.

Již krátce po zápase hvězdný Ir prohlásil, že ještě nemá v plánu s MMA skončit. Odveta mezi McGregorem a Poirierem je naplánována na 10. červenec tohoto roku, kdy konečně dvojice rozlouskne, který ze zápasníků je lepší. Půjde totiž o třetí vzájemný zápas s dosavadní bilancí 1: 1.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Doporučeno
UFC má po Nurmagomedovi nového šampiona lehké váhy. Conor McGregor jej už popichuje UFC má po Nurmagomedovi nového šampiona lehké váhy. Conor McGregor jej už popichuje 16. května 2021 9:07
Domů
Sdílet
Diskuse