Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. května 2021 16:20
Čas čtení 0:59
Martin Mičuda

Nové Bentley Bentayga si vzalo do parády už i Mansory. Výsledkem je karbonový bodykit a až 750 koní

Nové Bentley Bentayga si vzalo do parády už i Mansory. Výsledkem je karbonový bodykit a až 750 koní
Zdroj: Mansory
TECH
Uložit Uložené

Mansory nezůstalo své pověsti nic dlužné.

Přibližně před rokem nám britský výrobce z Crewe ukázal značně modernizovanou podobu svého luxusního SUV. I přesto, že veřejnost přijala model Bentayga se smíšenými pocity, jde ve výsledku o velmi úspěšný projekt. Ten se dokonce těší relativně velké oblibě mezi různými firmami na úpravu aut. Mansory patří nepochybně mezi ty nejpřednější.

Podstatou úpravy tohoto SUV je kompletně přepracovaný exteriér, který je doplněný o množství karbonových prvků, většina z nich je přitom odhalená, tedy jen s průhledným lakem. Dodatečné nástavce dostaly čelní i zadní nárazník, přibyl přední spliter, boční prahy a výrazný koncový difuzor se čtveřicí koncovek výfuku. Mansory zároveň Bentaygu osázelo vytaženými blatníky, díky čemuž došlo k rozšíření karoserie o několik centimetrů.

Mansory, Bentley, Bentayga,
Zdroj: Mansory

Celek stojí na dvoubarevných discích Y.5, které mají až 23“, zákazník ale může sáhnout i po 24“ řešení. Kryty zpětných zrcátek také dostaly nový tvar a jinak tomu není ani v případě přední kapoty, masky či zadního střešního spoileru. Majestátní SUV následně pokrývá specifický tmavozelený metalický lak.

Domů
Sdílet
Diskuse