Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
20. května 2021 13:29
Čas čtení 1:55
Vojtěch Vanda

„Opět lžete.“ Kalousek a Michálek od Pirátů se do sebe pustili kvůli Arenbergerovi

„Opět lžete.“ Kalousek a Michálek od Pirátů se do sebe pustili kvůli Arenbergerovi
Zdroj: TOP 09
POLITIKA
Uložit Uložené

Miroslav Kalousek v poslední době rád upozorňuje na činnost Pirátů.

Proč vzal Petr Arenberger (za ANO) pozici ministra zdravotnictví, když měl tolik „nevyřízených majetkových záležitostí“? To je téma, které se v poslední době probírá na Twitteru. Novinář Jindřich Šídlo k tomu například konstatoval, že je fascinující, jaké problémy se u nového ministra Babišovy vlády po měsíci ve funkci objevily.

Když v debatě došlo na to, jaký byl vlastně proces výběru ministra, reagoval na to i Miroslav Kalousek (TOP 09), podle nějž je Arenberger ve funkcí výsledkem „náročného výběrového řízení Pirátů“. Proti tomuto tvrzení se ale začali ohrazovat právě Piráti v čele s předsedou poslaneckého klubu Jakubem Michálkem (Piráti).

Doporučeno
Pirátům chybí starší lidé i ženy. „Řada z nich dává přednost starání se o děti,“ tvrdí Michálek Pirátům chybí starší lidé i ženy. „Řada z nich dává přednost starání se o děti,“ tvrdí Michálek 19. května 2021 13:43
Domů
Sdílet
Diskuse