Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2021 17:33
Čas čtení 1:49
Vojtěch Vanda

Člen Pirátů nazval jistou ženu „krávou“. Kalousek to ironicky komentoval, koaliční kolega TOP 09 ale udělal to samé

Člen Pirátů nazval jistou ženu „krávou“. Kalousek to ironicky komentoval, koaliční kolega TOP 09 ale udělal to samé
Zdroj: TOP 09
POLITIKA ČESKÁ PIRÁTSKÁ STRANA
Uložit Uložené

Miroslav Kalousek znovu reagoval na činnost Pirátů na Twitteru. Tentokrát se mu nelíbilo oslovení „kráva“ jednoho z jejich členů. Senátor Václav Láska nicméně upozornil na totožné „oslovení“, které použil koaliční kolega TOP 09.

Před nedávnem jsme tě informovali o rozepři mezi bývalým předsedou TOP 09 a předsedou poslaneckého klubu Pirátů Jakubem Michálkem kvůli navržení ministra zdravotnictví Arenbergera (za ANO) do funkce. Nyní se na sociálních sítích řeší další spor. Kalousek upozornil na to, že člen Pirátské strany nazval jistou ženu krávou. Senátor Václav Láska nicméně upozornil, že podobné věci dělají i členové koalice SPOLU.

Doporučeno
Příznivci SPOLU a Pirátů se pohádali na Twitteru. Topolánek je vyzval, ať se jdou pobít do Stromovky Příznivci SPOLU a Pirátů se pohádali na Twitteru. Topolánek je vyzval, ať se jdou pobít do Stromovky 20. května 2021 21:11
Domů
Sdílet
Diskuse