Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2021 22:09
Čas čtení 0:38
Viktor Kniš

Biden a Putin se setkají už za tři týdny. Jaké místo si na summit vybrali?

Biden a Putin se setkají už za tři týdny. Jaké místo si na summit vybrali?
Zdroj: TASR – Michal Svítok
NEWS JOE BIDEN
Uložit Uložené

Dva nejmocnější muži planety se setkají v Ženevě.

Americký prezident Joe Biden a hlava státu Ruska Vladimir Putin po měsících sporů našli společný termín schůzky. Summit si naplánovali na 16. červen v Ženevě ve Švýcarsku, informuje CNN. Mluvit podle Bílého domu budou o vzájemných vztazích Spojených států a Ruska, stabilitě a urovnání regionálních konfliktů v rámci celého světa. Tématem bude i boj s koronavirem.

Doporučeno
Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví 25. května 2021 17:01

Kreml popsal plán setkání podobně: „Máme v úmyslu diskutovat o stavu a perspektivách dalšího vývoje rusko-amerických vztahů, problémech strategické stability a o aktuálních otázkách mezinárodní agendy včetně interakce v boji proti pandemii koronaviru a urovnávání regionálních konfliktů,“ cituje Putinův úřad CNN.

Domů
Sdílet
Diskuse