Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. května 2021 17:01
Čas čtení 1:50
Adam Smeták

Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví

Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N a Alarm přinesly jejich svědectví
Zdroj: ČTK/Vondrouš Roman
POLITIKA DOMINIK FERI
Uložit Uložené

Poslanec za TOP 09 údajně donutil k sexu mladé studentky, ačkoli mu důrazně dávaly najevo svůj nesouhlas.

Poslanec TOP 09 Dominik Feri čelí nařčení ze sexuálního obtěžování žen. Deník N ve spolupráci s redakcí Alarmu přinesl svědectví řady mladých žen, které jej viní z toho, že na nich v opilosti navzdory vyslovenému odporu vykonal pohlavní styk. Ženy se údajně neobrátily na policejní orgány, protože se bály jeho moci. 

Studentku Petru údajně Dominik Feri přinutil k sexu při party, kterou pořádala u sebe doma. V opilosti ji dle svědectví měl zatáhnout do jejího pokoje, který zabarikádoval nočním stolkem a následně ji měl tlačit k sexu. Dívka údajně opakovaně vyslovila nesouhlas.

Doporučeno
Zakladatelka projektu To po tom: Oběti nejčastěji popisují deprese, úzkosti a někteří i posttraumatickou stresovou poruchu Zakladatelka projektu To po tom: Oběti nejčastěji popisují deprese, úzkosti a někteří i posttraumatickou stresovou poruchu 16. prosince 2020 14:48
Domů
Sdílet
Diskuse