Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je sponzorovaný obsah společnosti Vermont
8. června 2021 10:30
Čas čtení 0:57
Sponzorovaný obsah

Karl Lagerfeld představuje novou kolekci pro muže. Je inspirovaná 80. léty a kombinuje ekologické materiály

MÓDA
Uložit Uložené

Prohlédni si kousky z nové kolekce.

Oblíbená značka s bohatou historií Karl Lagerfeld nabízí nejen dámské kousky, nyní si ji užijí díky nové kolekci i páni. Jejím tématem se stala největší Karlova fascinace — budoucnost. Kolekce v sobě nese odkaz na to, jak digitální technologie zasahují do designu a pomalu přinášejí nové významy i do módy. Najdeme zde různé prvky od inspirace ve starých arkádových hrách až po udržitelnost. Ve spolupráci s e–shopem Vermont ti blíže představíme konkrétní kousky.

Jarní kolekce Karl Lagerfeld

Charakteristický look kombinuje prvky inspirované 80. léty, moderní detaily, výrazná loga s kontrastními texturami a ekologickými materiály. Zatímco je na některých kouscích logo přirozeně zakomponované, na jiných je více výrazné s holografickým či digitálním efektem.

karl lagerfeld
Zdroj: TASR/DPA

Na blejzrech, formálních kalhotách a bomberech najdeš i ikonické logo 21 Rue St–Guillaume. Na dalších kouscích, jako jsou trička, saka nebo prémiové tepláky, se objevují iniciály KL, inspirované podpisem Karla Lagerfelda.

Pánské kousky prestižní značky Karl Lagerfeld najdeš ve Vermontu (v Česku mají celkově sedm značkových prodejen zaměřených na tuto značku).
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom

Co se týče barev, převládá v kolekci černá, výrazná modrá a je doplněná o šedou a bílou s kontrastními detaily. Mezi materiály najdeme klasický denim, pevný žerzej či lesklé, hladké materiály s metalickým až holografickým efektem. Detaily dotvářejí funkční zipy, velké kapsy, lehký nylon. Formální kousky mají unisex charakter, jsou minimalistické, oversized a vypadají stejně dobře na mužích i na ženách. V nové kolekci najdeš nejen oblečení, ale i obuv a doplňky, jako například obaly na telefon, ledvinky nebo kšiltovky.

Prohlédni si jarní kolekci
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld
Zdroj: Vermont pressroom
karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021karl lagerfeld, mužská kolekcia, jar 2021
Zobrazit galerii
(25)
Domů
Sdílet
Diskuse