Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. června 2021 8:16
Čas čtení 1:02
Kamila Šebestová

Zápas Floyda Mayweathera s Loganem Paulem skončil bez KO. YouTuber vydržel osm náročných kol

Zápas Floyda Mayweathera s Loganem Paulem skončil bez KO. YouTuber vydržel osm náročných kol
Zdroj: Johnny Nunez/Getty Images
SPORT FLOYD MAYWEATHER LOGAN PAUL
Uložit Uložené

„Už nikdy se nevrátím k profesionálnímu boxu,“ řekl Floyd Mayweather po tomto zápase. Exhibiční zápasy ale nevyloučil.

Zápas mezi 44letým Floydem Mayweatherem a youtuberem Loganem Paulem byl tvrdý, ale skončil bez vítěze. Šlo o exhibiční zápas, který mohl ukončit jen knokaut, avšak ani jeden ze soupeřů ho protivníkovi nedal.

Překvapivé však bylo, že youtuber Logan Paul vydržel s boxerskou hvězdou Floydem Mayweatherem až osm kol. I proto ho zatím veřejnost označuje za „morálního vítěze“. Každé kolo mělo tři minuty a byla plná potu a úsilí porazit soupeře. 

Doporučeno
Mayweather prý vydělal 30 milionů dolarů ještě během přípravy na zápas s Loganem Paulem Mayweather prý vydělal 30 milionů dolarů ještě během přípravy na zápas s Loganem Paulem 6. června 2021 7:45

V prvním kole Logan Paul agresivně zaútočil na Floyda Mayweathera a během zápasu ho zahnal do rohu ringu. Ve druhém kole se Paul snažil udržet od Mayweathera odstup a využít svou výšku jako výhodu. Ve třetím kole se mu podařilo Mayweathera dostat až na lana ringu, chtěl zaútočit úderem uppercut, ale netrefil se. Čtvrté kolo pokračovalo dalšími údery, bylo však vidět, že youtuber začíná být unavený. Mayweather naopak vykazoval stále mnoho energie a hněvu.

Domů
Sdílet
Diskuse