Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. června 2021 17:18
Čas čtení 1:11
Richard Balog

Takto vypadá spojení ulice, sportu a luxusu. Společná kolekce značek Supreme a Emilio Pucci bude dostupná už za pár dní

Takto vypadá spojení ulice, sportu a luxusu. Společná kolekce značek Supreme a Emilio Pucci bude dostupná už za pár dní
Zdroj: Supreme
MÓDA
Uložit Uložené

Legendární streetwearová značka po kratší přestávce znovu staví na spolupráci s renomovaným módním domem. Jde o trefu do černého?

Dokáže nás vedení značky Supreme ještě vůbec překvapit? Odpověď je ano. Jen před několika týdny totiž oznámilo spolupráci s módním domem Emilio Pucci, který se těšil největší slávě v minulém století.

Přestože spoustě mladých lidí tento název mnoho neříká, jde o ikonického výrobce luxusní módy a doplňků s bohatou historií, který je v současnosti součástí businessového portfolia konsorcia LMVH.

Tato spolupráce je oslavou života a tvorby samotného Dona Emilia Pucciho, Marchese di Barsento, který italský módní dům založil téměř ihned po skončení 2. světové války v srdci Florencie a později byl také politikem.

Doporučeno
Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinaci poctivé krejčoviny a pouliční módy i pro sezónu jaro 2022 Značka Louis Vuitton pokračuje v kombinaci poctivé krejčoviny a pouliční módy i pro sezónu jaro 2022 5. června 2021 18:22

Svůj první úspěch zaznamenal Emilio Pucci v roce 1947, kdy pro magazín Harper's Bazaar vytvořil působivý lyžařský oděv plný vzorů. Následně odstartoval svou vlastní kariéru a začal se věnovat konceptu luxusní sportovní módy. V průběhu následujících let se jeho stejnojmenná značka stala symbolem veselého a moderního dámského oblečení.

V módním světě byl Emilio známý také jako „The Prince of Prints“, což dokonale vyjadřuje jeho celoživotní práci plnou vzorů, geometrických tvarů a potisků, při které čerpal inspiraci z historie různých kultur či scenérií Středozemního moře.

Ve společné kolekci určené pro období jaro/léto 2021 se značkou Supreme tak můžeš vidět i sérii archivních potisků s názvem Tulipani (1965) nebo Fantasia (1970). Nabídka obsahuje několik doplňků typických pro dílo Jamese Jebbia, jako například kšiltovku se šestiřadým zapínáním, kožený pásek či zapalovač značky Zippo, ale s typickým rukopisem zesnulého italského návrháře.

Pozornost však doporučujeme zaměřit především na ready-to-wear sekci, která v sobě kombinuje prvky sportu, ulice a luxusní módy. Ze všech modelů oblečení zmíníme například běžeckou soupravu s geometrickými vzory, kimono, fotbalové dresy a šortky nebo košile s krátkými rukávy ve více barevných provedeních.

Nyní si už vychutnej galerii a v případě zájmu o jednotlivé produkty se připrav na datum 10. červen, kdy bude celá kolekce dostupná v online obchodě značky Supreme i Emilio Pucci.

SupremeSupremeSupremeSupreme
Zobrazit galerii
(15)
Doporučeno
Pokračování spolupráce mezi Louis Vuitton a NBA je ódou na basketbalovou mánii z 90. let Pokračování spolupráce mezi Louis Vuitton a NBA je ódou na basketbalovou mánii z 90. let 30. května 2021 19:54
Domů
Sdílet
Diskuse