Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
Tento obsah je PR zpráva společnosti Alza.
10. června 2021 v 9:29
Čas čtení 1:14
Sponzorovaný obsah

Tiskni hravě a jednoduše s aplikací HP Smart

TECH
Uložit Uložené

Tisk dokumentů či fotek nebyl nikdy rychlejší a jednodušší.

Tisk z počítače může být občas velmi zdlouhavý proces a zdržuje zejména ty, kteří spěchají a každá minuta je jim drahá. U tiskáren HP se s touto nepříjemnou situací ale nesetkáte, a to díky mobilní aplikaci HP Smart. Ta nabízí hned několik funkcí a výhod, které vám zpříjemní život.

Ať už používáte mobilní telefon se systémem Andorid či iOS, aplikace HP Smart je k dispozici pro oba. Navíc je možné ji stáhnout i do počítače, kde budete mít pohromadě všechny funkce, jako ve vašem telefonu. Při prvotním nastavení se vyhnete i zdlouhavému listování v návodu, aplikace totiž zajistí, že vám instalace půjde jako po másle.

Tiskárna
Zdroj: HP

Jednoduše se ovládá

Bezdrátové připojení a ovládání přes telefon funguje nejen u vás doma, ale i na všechny spárované HP tiskárny v dosahu. Dokumenty si tak vytisknete i v práci. V aplikaci máte na výběr tisknout z paměti telefonu nebo cloudových služeb, jako je Dropbox, Box či Google Drive. Nechybí pak ani možnost nastavení parametrů tisku. Skenování, tisknutí či kopírování nebylo nikdy jednodušší.

Tiskárna
Zdroj: HP

Předplacený tisk

Součástí aplikace HP Smart je i možnost přímého přihlášení se do služby Instant INK, se kterou vám už nebude chybět inkoust ani toner. Pohodlné doručení, flexibilita či úspora inkoustu i toneru až o 50 % zaručí bezstarostný tisk vašich dokumentů.

Tiskárna
Zdroj: HP

Potěší zajímavými funkcemi

Aplikace HP Smart umožňuje co nejjednodušší způsob, jak vytisknout potřebné dokumenty. Proto pro skenování stačí využít kameru fotoaparátu. Jednoduše spustíte v aplikaci funkci skenování a vyfotíte dokument. Ten se následně v aplikaci upraví tak, aby vypadal jako ze skutečného skeneru. Mimo jiné ale aplikace HP Smart nabízí celou řadu dalších funkcí. Například s ní můžete objednat nové náplně do tiskárny nebo vytvoříte chytré předvolby pro usnadnění úkonů. Navíc při aktivaci služby HP+ u vybraných tiskáren budete mít možnost posílat faxy přímo z telefonu a poskytne vám i ochranu před virtuálními hrozbami.

Tiskárna
Zdroj: HP

Na Alze najdete široký výběr inkoustových, laserových, jednofunkčních i multifunkčních tiskáren značky HP, které vám usnadní život nejen doma ale i v práci.

Domů
Sdílet
Diskuse