Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2021 13:51
Čas čtení 0:44
Tereza Šnajdrová

Muž v pražské tramvaji onanoval před nezletilou dívkou. Ta ho natočila na video

Muž v pražské tramvaji onanoval před nezletilou dívkou. Ta ho natočila na video
Zdroj: Dopravní podnik hlavního města Prahy
NEWS
Uložit Uložené

Policisté pátrají po muži, který 25. května v tramvaji masturboval před nezletilou.

Pražští policisté pátrají po muži, který 25. května během jízdy tramvají onanoval před nezletilou dívkou, která ho natočila na mobilní telefon. K incidentu došlo ve Vršovicích v soupravě linky 22 a hledanému hrozí až dvouleté vězení za výtržnost, informuje Policie ČR.

Doporučeno
Mladík na nádraží v Praze masturboval před teenagerkou, načež ji sexuálně napadl. Policie po něm vyhlásila pátrání Mladík na nádraží v Praze masturboval před teenagerkou, načež ji sexuálně napadl. Policie po něm vyhlásila pátrání 8. června 2021 13:01

Dívka muže natočila 25. května kolem 21:30 hodin, avšak dosavadní pátrání po něm zatím nepřineslo žádný výsledek. Policie proto video zveřejnila a požádala veřejnost o pomoc s určením totožnosti podezřelého.

Policisté z Prahy 10 pátrají od úterý 25. května po muži, který onanoval v tramvaji před nezletilou dívkou. Stalo se tak na lince č. 22 mezi zastávkami MHD Na Hroudě a Slavia kolem 21.30 hod. Dívce se muže podařilo při činu natočit, a proto touto cestou žádáme širokou veřejnost o pomoc,“ uvedla policejní mluvčí Hana Křížová.

Policisté pracují především se záznamem dívčina mobilního telefonu, na němž je muž středního věku, má zelené kraťasy, oranžovou bundu a sedí u okna s rukama rozpohybovanýma v rozkroku. „Pokud byste muže na záběrech poznali nebo víte, kde se zdržuje, okamžitě, prosím, kontaktujte tísňovou linku 158 nebo se dostavte na kteroukoliv služebnu Policie ČR,“ doplnila Křížová. 

V případě dopadení a odsouzení muži za trestný čin výtržnictví hrozí až dvouletý trest odnětí svobody.

Doporučeno
Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška Léto bez respirátorů? Do MHD či obchodů bude stačit rouška 9. června 2021 10:37
Domů
Sdílet
Diskuse