Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. června 2021 15:33
Čas čtení 0:24
Dominik Vetrák

Jak vypadá invaze mimozemšťanů očima různých lidí a zemí? Toto je první seriál od Apple TV+, který určitě chceme vidět

Jak vypadá invaze mimozemšťanů očima různých lidí a zemí? Toto je první seriál od Apple TV+, který určitě chceme vidět
Zdroj: Apple TV+
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nový sci-fi seriál od Apple TV+ bude mít premiéru již za několik měsíců.

Invasion je sci-fi drama od tvůrců Marťana a seriálu Hunters, které se premiéry dočká už 22. října. Apple TV+ uvolní první tři epizody najednou a následně bude každý pátek vysílat novou část (celkem jich bude 10). Z prvního traileru můžeme usoudit, že na rozpočtu nešetřili. Ukázali jakousi mimozemskou loď a akční záběry spojené s různými výbuchy.

Seriál Invasion, jak již název napovídá, zachytí invazi mimozemšťanů. Budeme ji však sledovat z různých úhlů pohledu, společenských vrstev a zemí. Tvůrci si tak mohli vyhrát s tím, jak na invazi zareagují zcela odlišní lidé v rozdílných situacích. Hlavní role ztvární Sam Neill (Jurassic Park) a Shamier Anderson (Stowaway).

Doporučeno
Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby Recenze: Jak obstáli Warrenovi proti satanistům? V The Conjuring 3 se pustili do vyšetřování kletby 10. června 2021 15:59

Domů
Sdílet
Diskuse