Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2021 18:57
Čas čtení 0:55
Richard Bonde

Rakouský voják si nechal na varlata vytetovat hákový kříž. Půjde na 19 měsíců do vězení

Rakouský voják si nechal na varlata vytetovat hákový kříž. Půjde na 19 měsíců do vězení
Zdroj: Pexels/Dirk Vorderstraße/CC0
NEWS
Uložit Uložené

Tetování na genitáliích ale není jeho jediným přešlapem.

Devětadvacetiletého vojáka z Rakouska čeká podle soudu devatenáctiměsíční pobyt za mřížemi. Obžalovaný si nechal na svůj šourek vytetovat symbol hákového kříže. Kromě toho ho soud podezřívá ze sdílení nacistické propagandy na internetu.

Podle portálu Daily Mail se svou tělesnou modifikací údajně dvakrát pochlubil před kolegy, v jednom z případů byl podle svědků pod vlivem alkoholu. Ti potvrdili i to, že obviněný pil víno značky Vini Lunardelli, které má na lahvích fotografie Adolfa Hitlera.

Doporučeno
28letý muž, který dal facku Macronovi, půjde do vězení na 4 měsíce 28letý muž, který dal facku Macronovi, půjde do vězení na 4 měsíce 10. června 2021 21:26

Soud ve městě Klagenfurt, které leží na jihu Rakouska, přibližně 300 kilometrů od Vídně, mu za nacistické tetování v oblasti genitálií spolu s podezřením na propagování nacismu uložil trest odnětí svobody na 1 rok a 7 měsíců.

Domů
Sdílet
Diskuse