Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento obsah je PR zpráva společnosti Samsung.
15. června 2021 12:07
Čas čtení 0:42
Sponzorovaný obsah

Vyzkoušej si nový koncept online nakupování se Samsungem, ve kterém nechybí hvězdy a režisérem jsi ty

TECH
Uložit Uložené

Bude takto vypadat nakupování v budoucnosti?

Budoucnost nakupování, zábava, a především hvězdné obsazení. To všechno slibuje nový koncept exkluzivního živého streamu pod názvem #SamsungFutureStore, který bude Samsung vysílat v úterý 15. 6. od 19:00 na svém Facebooku. V rámci unikátního přenosu budeš mít možnost nejenom nakoupit chytré hodinky Galaxy Watch Active2 a Galaxy Watch3 s jedinečnou slevou 30 %, která potrvá pouze v době konání živého vysílání, ale především poznat produkty Samsung v naprosto netradičním formátu. A to není vše! V soutěži budeš moct vyhrát prémiová sluchátka Galaxy Buds Pro.

Samsung, Galaxy Buds
Zdroj: Samsung

Streamem, jehož hvězdami budou chytré hodinky, bude provádět moderátor Evropy2 Petr Říbal a jako hosté se představí influencer Martin Creep, influencerka a Česká Miss World 2016 Natálie Kotková. Skutečnou moc ale budeš mít v rukách a klávesnicích především ty, divák streamu. Právě ty se totiž staneš režisérem této show a budeš se tak moct na vlastní oči přesvědčit, zda hodinky od Samsungu skutečně dostojí tvým očekáváním. Jaké výzvy si pro tuhle ojedinělou akci připravíš?

Samsung Future Store
Zdroj: Samsung

Co, kdy, kde

Živý stream #SamsungFutureStore s možností nakoupit se slevou i vyhrát se koná na facebookové stránce Samsung v úterý 15. června od 19:00. Připoj se k události kliknutím na tento odkaz.

Domů
Sdílet
Diskuse