Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. června 2021 17:10
Čas čtení 1:14
Richard Balog

Louis Vuitton se vydává eco–friendly cestou a představuje řadu cestovních tašek z inovativních látek s novým logem

Louis Vuitton se vydává eco–friendly cestou a představuje řadu cestovních tašek z inovativních látek s novým logem
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Řada s názvem Eco-Felt se na pultech prodejen objeví už za necelý měsíc.

Často zmiňujeme, že se přední módní domy předbíhají v tom, kdo představí větší „hloupost“, avšak naposled nás vedení Louis Vuitton potěšilo svojí eco–friendly vizí. Zrovna včera totiž značka oficiálně představila linii cestovních tašek a doplňků s názvem Eco-Felt.

Konkrétně jde o speciálně upravené modely Keepall, Keepall XS a Soft Trunk, které návrhářský tým v čele s Virgilem Ablohem zahalil do nového třpytivého materiálu. Součástí je také nové lineární logo umístěné na látkovém štítku. Za jeho vzhledem stojí samotný umělecký ředitel mužské sekce značky a má připomínat symbol recyklace.

Doporučeno
Louis Vuitton nabídne náhrdelník s gumou na tužku za zhruba 18 tisíc korun Louis Vuitton nabídne náhrdelník s gumou na tužku za zhruba 18 tisíc korun 15. června 2021 15:37

Archivní záběr z přehlídky mužské kolekce podzim/zima 2021, během níž se na molu objevily i první náznaky linie Eco-Felt

Louis Vuitton sa vydáva eco-friendly cestou a predstavuje líniu cestovných tašiek z inovatívnych látok s novým logom
Zdroj: Louis Vuitton
Domů
Sdílet
Diskuse