Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. června 2021 15:37
Čas čtení 0:29
Richard Balog

Louis Vuitton nabídne náhrdelník s gumou na tužku za zhruba 18 tisíc korun

Louis Vuitton nabídne náhrdelník s gumou na tužku za zhruba 18 tisíc korun
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA
Uložit Uložené

Virgil Abloh tentokrát navrhl „užitečný“ doplněk pro všechny umělce, kteří nemají hluboko do kapsy.

Módní průmysl již od nepaměti polarizuje společnost a přední návrháři se pravidelně předbíhají v tom, kdo představí bizarnější produkt. Nyní nás o tom přesvědčil Virgil Abloh, který v rámci mužské kolekce Louis Vuitton pro období podzim/zima 2021 navrhl náhrdelník s gumou na tužku.

Doporučeno
Karl Lagerfeld představuje novou kolekci pro muže. Je inspirovaná 80. léty a kombinuje ekologické materiály Karl Lagerfeld představuje novou kolekci pro muže. Je inspirovaná 80. léty a kombinuje ekologické materiály 8. června 2021 10:30

Čteš správně, umělecký ředitel francouzského módního domu vytvořil další velmi „užitečný“ doplněk s monogramem LV. V podstatě jde o klasický stříbrný řetízek s přívěskem s logem značky a koženým pouzdrem, ve kterém je schovaná guma. Na pultech prodejen se tento skvost objeví již příští měsíc a podle dostupných informací dostane cenovku na úrovni kolem 18 tisíc korun.

Virgil Abloh kromě tohoto produktu včera oznámil i vydání 50 barevných provedení siluety Nike Dunk Low pod Off-White™, která budou pravděpodobně vyprodána během několika minut od uvedení.

Louis VuittonLouis VuittonLouis VuittonLouis Vuitton
Zobrazit galerii
(4)
Domů
Sdílet
Diskuse