Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Čtvrtek 18. 3. 2021
12:56
Ryan Gosling bude od dubna natáčet film v Praze. The Gray Man bude nejdražším snímkem Netflixu.Ryan Gosling bude od dubna natáčet film v Praze. The Gray Man bude nejdražším snímkem Netflixu.
12:06
Hamáček si připsal na konto další potyčku s opozicí. Na Twitteru se hádal s předsedkyní TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.Hamáček si připsal na konto další potyčku s opozicí. Na Twitteru se hádal s předsedkyní TOP 09 Markétou Pekarovou Adamovou.
11:27
Případ smrti Slovenky Violy je definitivně uzavřen, pozůstalá rodina nepodala stížnost proti zastavení stíhání.Případ smrti Slovenky Violy je definitivně uzavřen, pozůstalá rodina nepodala stížnost proti zastavení stíhání.
Středa 17. 3. 2021
19:06
Pavel Novotný po volbách odejde z ODS. „Zachovali se ke mně uboze,“ říká.Pavel Novotný po volbách odejde z ODS. „Zachovali se ke mně uboze,“ říká.
17:12
Týnuš Třešničková se rozešla se svým přítelem. „Strašně zlej člověk,“ uvedl na její adresu bývalý partner.Týnuš Třešničková se rozešla se svým přítelem.„Strašně zlej člověk,“ uvedl na její adresu bývalý partner.
16:18
Minuta ticha za oběti koronaviru. Česko umlkne 22. března.Minuta ticha za oběti koronaviru. Česko umlkne 22. března.