Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. března 2021 15:30
Čas čtení 0:55
Vojtěch Vanda

Biden: Putin je vrah bez duše. Za své činy bude platit

Biden: Putin je vrah bez duše. Za své činy bude platit
Zdroj: Drew Angerer/Getty Images
NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Americký prezident Joe Biden si v nejnovějším rozhovoru pro ABC News s prezidentem Ruské federace Vladimírem Putinem servítky rozhodně nebral.

Vztahy mezi Spojenými státy a Ruskem se v nejbližší době asi nezlepší. Poté, co byla zveřejněna zpráva Americké zpravodajské služby o tom, že se Rusko se souhlasem Putina pokusilo ovlivnit výsledky prezidentských voleb v USA v neprospěch nynějšího prezidenta, se Biden nechal slyšet, že za to jeho protějšek „zaplatí.“ Podle něj je ruský prezident „vrahem bez duše.“

Doporučeno
Joe Biden byl zvolen prezidentem USA Joe Biden byl zvolen prezidentem USA 7. listopadu 2020 17:34

V rozhovoru pro ABC News Biden upřesnil, jakým způsobem s ruským protějškem komunikoval. Prý si s ním v lednu volal a varoval jej před odvetou. „Řádně za to zaplatí. Vedli jsme dlouhou rozpravu a ... Znám ho poměrně dobře. Když jsme začali mluvit, řekl jsem mu: ‚Znám vás, a vy znáte mě. Když zjistím, že se to stalo, tak buďte radši připraven,'“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse